Undertecknamn - En annan värld är Omöjlig

läs mitt senaste bloginlägg och känn hur skallen exploderar på grund av min självgodhet om inget annat! Ber dock inte om ursäkt för mina stavfel, det här är ändå det endå stället på nätet där min kreativitet kan få löpa amok, enjoy!

måndag, juli 31, 2006

Profit före komfort, för alltid!

Resan hem från kursen präglades av två tjommar som trodde de var på cellskapsresa, delvis underhållande. Tills dom jävlarna började hålla oss som gisslan för deras otyglade humör och trakassera medpassagerare.

10 timmar varav 8 spenderade med dessa spånhuven. Ingen sömn, ingen läsning i nedsolkade stolsäten. och bussar som är byggda för att pressa in så många passagerare som möjligt är rakt av det som skapar splittring.

Vi passagerare blev visst alla glada när busschauffören tillsammans med ett gäng medpassagerare bestämde sig för att kicka ut dom två pajarsarna, men faktum kvartstår att om inte denna form av kollektivitet styrs över på det som egentligen är den avgörande faktorn för att vi som åker buss inte får uppleva en behaglig och komfortabel resa, så är vi fuckade för alltid!

Samma princip som ska gälla i klassrummen.
Max 10 elever per lärare i varje klassrum ska bli max 10 passagerare per chaufför i varje buss!
Det får bli det stora övergångskravet!

Bussresenärer organisera eder!